At the age of 65, her buttocks and breasts were implanted against her will

--

Kimberly McCormick is 65-year-old woman, whose story traveled the world. After losing as much as 68 kilograms, she finally got around to doing surgery to remove and tighten the excess skin.

However, she could not even dream of the transformation she would wake up with after the operation.

An operation in America would cost more than 50,000 dollars, while the price of the same operation in Tijuana, Mexico was significantly lower and ranged from approx 13,000 dollars.

In the same hospital, six years ago, she performed stomach surgery, which went perfectly, as she said in an interview for “NewsNation”. So, guided by good experience and more affordable prices, she decided to schedule an operation there, which will help her with excess skin.

– My daughter and I arrived at the hospital and preparations for the operation began. They marked with a marker where they would tighten the skin on my legs, arms, chest and stomach. So everything was ready. I entered the operating room around 4 pm, but I left it not until half past two in the morning. “Something was wrong,” Kimberly said.

Foto: Facebook/Misty McCormick

Kako navodi, seća se da se probudila i da je znala da nešto nije u redu. Ispostavilo se da joj je jedno plućno krilo otkazalo u toku operacije.

Kada je procedura završena, doktori su zabranili ćerki da je poseti, a kako se ispostavilo, ni Kimberli nisu obilazili nekoliko dana nakon operacije. Kad je postala svesna gde je, Kimberli je počela vrišteći da doziva svoju ćerku, jer je primetila ogromne grudi, a potom je primetila da joj je urađeno i brazilsko podizanje zadnjice.

Da živim i 500 godina, nikada ne bih poželela da uradim tako nešto – navodi ona.

Ćerka Misti En je nakon nekoliko dana pokušavanja konačno uspela da dođe do sobe njene majke, a kada ju je videla, prepala se. Nos joj je bio siv, a usne modre i plave. Bila je povezna na čitav rezervoar kiseonika.

– Sećam se, kada je jedna medicinska sestra ušla u sobu i rekla mi: “Oho, čika, prava si zavodnica“. Pa zaboga, imam 65 godina, niti sam “čika”, niti želim da zavodim i izgledam privlačno. To mi nikako nije bio cilj. Bila sam užasnuta – prisećala se Kimberli.

Kimberly McCormick

Foto: Facebook/Misty McCormick

Kada je njena ćerka pojurila da se suoči sa bolnicom i prijavi ovu katastrofalnu grešku, navodi da ju je iz bolnice “izbacio krupan i naoružan muškarac“, koji je bio obezbeđenje.

– Ne samo da me je izbacio, šutnuo me i udario pištoljem u rebra. Kada me je izbacio iz bolnice, napolju je bilo oko 15 policajaca, koji su pojurili ka obezbeđenju. Pričali su na španskom, a jedan policajac je držao pištolj uperen u mene. Dozvolili su mi da uđem u taksi, ali mi niko od njih nije pomogao, iako sam bila u jakim bolovima od udaraca – opisuje ćerka Mitsi.

Kako navode, bolnica ih je gonila da plate dodatnih 2.500 dolara, zbog neplaniranog “oduženog boravka”. Ubrzo su nastupile pretnje zatvorom, ako ne plate punu cenu operacije, a kako Kimberli dodaje, naterana je da potpiše da je bila saglasna za sve zahvate koje je dobila, iako nisu navedeni u prvobitnom formularu, koji je potpisala pre operacije. Kada su se vratile u Ameriku, zemlja im nije bila nimalo od pomoći. Obratile su se policiji u San Dijegu, koja ih je ismevala i rekla da to moraju da obaveste policiju u Tihuani, istu koja ih je rasterala pištoljima.

Raspitale su se koliko bi koštala “popravka” ove operacije, a rečeno joj je da će cifra biti barem oko 75.000 dolara. Nesrećna i slomljena, Kimberli je odustala na neko vreme.

Međutim ubrzo je morala da ode u bolnicu u San Dijegu, zbog infekcije koju je dobila zbog ležanja u nehigijenskoj sobi, prenosi “DailyMail.com”.

(Ona.rs)

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Baka Milja sa Zlatibora ima 65 godina, i kida kako recituje

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Lepota


The article is in Serbian

Tags: age buttocks breasts implanted

-

PREV Trump will withdraw support from Kiev and break with NATO
NEXT Two places that have the most bacteria in hotel rooms